Gå til hovedindhold

Værestedet Den Blå Cafe

Værestedet Den Blå Cafe, Norgesgade 17, Ikast, er et tilbud til alle psykisk sårbare og sindslidende borgere i Ikast-Brande Kommune

Værestedet Den Blå Cafe, Norgesgade 17, Ikast, har åbent alle dage fra kl. 8.00 - 22.00
Der er personale i værestedet:

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00


Der er ændrede tider for personalebemanding i forbindelse med ferier, kurser og helligdage.

I ugens løb er der forskellige aktiviteter, som du er velkommen til at deltage i. En del af aktiviteterne kræver tilmelding, og alle aktiviteterne koster et deltagergebyr på 25 kr. for tre måneder. Du kan få flere oplysninger ved værestedets medarbejdere.

Henvend dig til værestedsmedarbejderne, eller se opslag i Værestedet Den Blå Cafe, Norgesgade 17, Ikast, hvor du også tilmelder dig de forskellige aktiviteter.

Hver onsdag tager vi på udflugt. Man betaler selv for transporten og evt. entrebillet, frokost og kaffe

NB: Fællesmødet har bestemt, at de der har tilmeldt sig en udflugt skal være med til at betale sin del af kørslen, selv om man ikke møder op. Hvis du har meldt dig fra senest en uge før, skal du ikke betale. Det er også muligt at "sælge" sin tur til en anden.

Tilmelding til udflugterne senest dagen før på udflugtssedlen i Norgesgade 17.

For alle udflugterne gælder det, at der er afgang fra Norgesgade 17, Ikast, sædvanligvis kl. 10.00, se dog det enkelte arrangement.


Har du forslag til udflugter, kan du sende en mail til:
Leo: levad@ikast-brande.dk

Mette: msols@ikast-brande.dk  

Sofia: sofandr@ikast-brande.dk


Der er ferie i juli, så de faste udflugter har vi ikke, men forslag til ture vi spontant kan tage på, kan vi godt snakke om.

Følg med her for nye opslag

Nyhedsbrevet udkommer hver måned undtagen august.

Nyhedsbrevet kan hentes i Socialpsykiatrisk Center Nord, Norgesgade 15 - 17, Ikast, og man kan modtage det elektronisk i PDF-format via mail. Hvis man ønsker det, skal man sende sin mailadresse til levad@ikast-brande.dk

Redaktionsgrupperne fra Socialpsykiatrien i både Syd og Nord har haft møde vedr. udsendelse af nyheder på baggrund af svarene fra spørgeskemaerne.

Resultatet blev:

Der laves et nyhedsbrev hver måned:

  • Sendes ud fra Socialpsykiatrisk Center Nord elektronisk og på print.
  • Med korte fortællinger/nyheder/arrangementer.
  • Der laves et fælles magasin, som udgives første gang efter sommerferien.

Redaktionen


Redaktionen opfordrer alle med tilknytning til Socialpsykiatrien til at komme med indlæg til bladet. Indlæg kan afleveres til Leo Vad i Værestedet Den Blå Cafe eller sendes til levad@ikast-brande.dk

Nyhedsbrev November 2021

Nyhedsbrev December 2021

Nyhedsbrev Januar 2022

Nyhedsbrev februar 2022

Nyhedsbrev Marts 2022

Nyhedsbrev April 2022

Nyhedsbrev Maj 2022

Nyhedsbrev Juni 2022

Nyhedsbrev Juli 2022

Åben Rådgivning

Har du brug for støtte til at mestre hverdagen? Vejledning til at komme i kontakt med forskellige myndigheder og instanser, hjælp til  læsning af breve og e-boks  eller hjælp til hvordan du takler sin hverdag lige nu? Så er der hjælp at hente i Åben Rådgivning.

Der sidder en medarbejder fra værestedet Den Blå Cafe klar med råd og vejledning, og du kan henvende dig til medarbejderen i værestedet hver mandag og onsdag kl. 10.00 - 11.30 Socialpsykiatrisk Center Nord, Norgesgade 17, Ikast.  Du har også mulighed for at henvende dig telefonisk i samme tidsrum på Tlf. 2480 1055 

Middagsmad i Værestedet Den Blå Café

Fredag hjælper brugere og personale hinanden med at lave middagsmad. Der laves ikke en menu på forhånd, men menuen bestemmes på selve dagen af de, der hjælper til.

Alle kan tilmelde sig middagsmaden, det kræver ikke visitation.

Maden bliver serveret kl. 12.00 i Norgesgade 17, og man skal melde sig til på sedlen i Norgesgade 17 eller ringe til værestedets personale senest kl. 9.00 samme dag. Middagen koster kr. 40,-

Hvis man har meldt sig til, skal der som udgangspunkt betales for maden. Man kan også "sælge" sin portion til en anden eller kan evt. efter aftale få stillet sin portion til side til senere.

Som et forsøg kan brugerne deltage i botilbuddets aftensmad hver torsdag.

Hvis man ønsker at deltage, skal man skrive sig på listen i Norgesgade nr. 17.

Onsdagen i ugen inden skal man skrive sig på listen ud for den torsdag man vil spise.